Nicola isi asteapta fanii la o sesiune de autografe si un microrecital gazduite de Centrul Comercial Orhideea. Aceste evenimente sunt prilejuite de lansarea oficiala a noului album intitulat "De ma vei chema". Lansat sub culorile Cat Music/Media Services, acesta include zece track-uri. Printre acestea se numara si o varianta (re)orchestrata a piesei "Iti multumesc" in care alaturi de Nicola se va afla colega noastra de breasla Dana Dorian, dar si cel mai nou single al Nicolei intitulat "De ma vei chema". Videoclipul acestei piese a fost filmat in luna noiembrie a anului trecut si este unul dintre cele mai difuzate si vizionate la posturile de tele-viziune muzicale din Romania.

Interesant este faptul ca lansarea acestui nou album aduce si o schimbare a look-ului indragitei interprete de muzica usoara, adica o Nicola superba, cu parul lung si blond. "Uitasem sa mai fiu femeie!" - a concluzionat Nicola, fan declarat al tinutelor sport si jeans-ilor, drept pentru care a apelat la o echipa redutabila de stilisti. Rezultatul este - sa recunoastem - senzational.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.