Cea de-a XI-a editie a festivitatii anuale de acordare a prestigioaselor premii “Ambasador”, ale Trustului de presa omonim, a avut loc in elegantele saloane ale Hotelului Europa din Targu-Mures, in prezenta a peste 300 de invitati din tara si de peste hotare.
Academicieni, profesori, medici, artisti, oameni de afaceri si politici s-au numarat intre laureati. Intre cei mai cunoscuti si mai aplaudati: Anca Vlad (presedintele TV Senso si Grup Fildas), designerul vestimentar Liza Panait (casa de moda "Vili"), realizatoarea de la TVR, dr. Maria Tanase-Marin, director general al Teatrului muzical "Nae Leonard" din Galati, Florin Melinte.

Intre interpretii premiati, alaturi de Mircea Rusu-Band sau Nelu Sopterean, a stralucit, cu premiul "Vocea de aur a anului", cea care domina cu autoritate peisajul R&B in ciuda varstei fragede, superba Andra. Este al doilea premiu primit de Andra din partea reprezentantilor presei, in ultima vreme, dupa cel inmanat ei de revista "Actualitatea Muzicala" a Uniunii compozitorilor si muzicologilor. Premiile "Ambasador" au contat in frumoase diplome si medalii de aur cu esarfa tricolora.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.