Oana Zavoranu, una din vedetele cele mai controversate din Romania, se va afla joi, 22 iunie, incepand cu ora 17.30, in studioul emisiunii "9595".
Ora dezvaluirilor se apropie, fiindca Oana, cunoscuta mai ales ca fata cea rea din telenovela, este hotarata sa-si puna sufletul pe tava in fata dr. Cristian Andrei si a specialistilor emisiunii "9595". In ultimul timp, Oana Zavoranu a fost pe prima pagina a ziarelor, atat din cauza conflictelor in care este implicata, a relatiei cu Pepe, dar si din cauza recentelor operatii estetice.

Desi a fost un copil care a avut tot ce si-a dorit in viata, se pare ca Oana a apreciat mai mult ceea ce a obtinut prin propriile puteri: "Am invatat ca viata nu-ti ofera nimic gratis si trebuie sa muncesti pentru a obtine ce-ti doresti. Eu sunt o fire ambitioasa, care-si doreste foarte multe de la viata si o sa fac tot posibilul pentru ca dorintele mele sa devina realitate. In acelasi timp, incerc sa pastrez un echilibru intre viata personala si cea profesionala", se confeseaza Oana Zavoranu doctorului Cristian Andrei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.