Andreea Balan sustine ca s-a facut fata serioasa si independenta, o feminista care aspira la recunoastere internationala, cat mai curand. Mai mult, afirma ca nu ar deranja-o sa se sarute cu o fata, daca acest lucru i-ar fi de ajutor pentru imagine. Pentru a-si demonstra hotararea, Andreea a provocat-o pe Nicoleta Luciu sa se "pupe pe gura" in emisiune la Teo Trandafir. Calculele au fost rapide: Nicoleta era de acord pentru ca, dupa cum spune, "pupatul face bine la sanatate", iar Andreea murea de nerabdare sa mai marcheze un punct la popularitate. Noroc cu Teo, care le-a potolit avantul cu severitate. De frica CNA-ului!

Andreea Balan este si proaspata femeie de afaceri. Ajutata de iubitul ei, Teo din Bistrita, si-a deschis propria casa de productie audio-video. Despre cel mai proaspat album, "Asa sunt eu", fata spune cu mandrie ca "are o linie de rautate, de repulsie fata de persoanele care m-au ranit. Fie iubiti, fie ziaristi, fie…" Sa fie oare vorba si despre despartirea cu paruieli de Andreea Antonescu?! Sau de ruptura profesionala dintre Andreea Balan si tatal si impresarul sau, Sandel Balan?!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.