Andreea Marin a primit in repetate rnduri invitatia de a deveni subiect intr-una dintre editiile emisiunii "Rezervat V.I.P.", transmisa de Antena 1.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, scuza ei principala a fost aceea ca nu are timp pentru interviuri, asa ca producatorii i-au propus ca materialul realizat sa fie difuzat fara participarea ei. Asta ar fi presupus ca descrierea personajului Andreea Marin sa fie facuta prin prisma presei mondene, lucru care i-a displacut total Zanei Surprizelor. In consecinta, diva de la TVR 1 a interzis cu desavarsire implicarea numelui ei in acest proiect si a amenintat cu procesul in cazul in care cuvantul nu-i va fi respectat.

Scoasa de pe lista preferintelor

Aceasta este cea de-a doua experienta tensionata traita de sotia lui Banica in postura de invitata intr-o emisiune a Antenei 1. Prima data cand a avut raporturi incordate cu televiziunea din Baneasa, Andreea Marin a fost pe punctul de a se alege cu o interdictie in spatiul de emisie al acestui post.

Pretentiile pe care le-a invocat, aerele de diva si indicatiile referitoare la unghiul din care trebuie filmata, in timp ce restul invitatilor asteptau in platou, au scos din sarite intreaga echipa de productie de la editia speciala a emisiunii lui Dan Negru. La momentul respectiv, au aparut zvonuri conform carora, Andreea Marin a fost stearsa de pe lista persoanelor agreate in interiorul postului la care activeaza marea ei rivala, Mihaela Radulescu. Si totusi, "greselile" trecutului au fost date uitarii si, de curand, a mai primit o invitatie.

De aceasta data din partea echipei de la "Rezervat V.I.P". Desi la inceput a evitat un raspuns ferm, in cele din urma a refuzat amenintand cu procesul pe cei care vor indrazni sa rosteasca numele sau pe post. Se pare ca Andreea nu a mai vrut sa calce in curtea rivalei sale, mai ales dupa ce a acumulat amintiri nu prea placute pe acolo. Alte surse sustin ca Zana se considera net superioara personajelor "disecate" in cadrul emisiunii si nu vrea sa fie asociata cu ele. De asemenea, are greutate si teoria potrivit careia, vedeta se cam teme ca ziaristii mondeni vor sa repuna pe tapet scandaluri mai vechi sau mai noi din viata ei amoroasa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.