Micuta Jojo este fericita alaturi de un barbat despre care se stiu foarte putine lucruri. Doar ca este rugbist si se numeste Remus Lungu
De teama ca basmul s-ar putea sfarsi, blonda a decis sa aiba o viata amoroasa secreta. Nici macar prietenii ei nu-l cunosc pe cel care i-a furat inima actritei. Potrivit unor surse din anturajul actritei de la "Divertis", singurii care ii cunosc identitatea sunt doi-trei prieteni foarte apropiati si, desigur, familia ei. Adica doar cei in care are incredere ca-i vor pastra secretul. Amicii sunt tinuti la distanta atunci cand vine vorba despre dragoste.

De cand s-a despartit de fratele Monicai Anghel, Jojo a renuntat sa mai vorbeasca despre viata ei amoroasa. La momentul respectiv, blonda a pus esecul sentimental pe seama mediatizarii mult prea asidue a relatiei. Pentru ea, publicitatea pe tema asta a fost ultra-suficienta. Anul trecut, pe Litoral, in timp ce filma pentru serialul Antenei 1 "Un caz de disparitie" au aparut primele zvonuri conform carora Jojo si-ar fi gasit fericirea alaturi de un barbat din echipa de productie. Apoi, detaliile legate de identitatea acestuia s-au schimbat.
Jojo a avut grija ca cei interesati sa fie indusi in eroare. A trecut aproape un an si doar cativa apropiati stiu cu cine isi petrece blonda noptile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.