Luni, in jurul orei 11.00, undeva in zona Dorobanti s-a petrecut un incident pe ct de grav, pe att de socant. Iubitul Simonei Patruleasa, Sabin Ivanof, a luat-o la bataie pe Andreea Balan

Motivul este de departe unul stupid ca si gestul omului de afaceri, care a intrat in lumea mondena datorita unor vedete cu care a avut aventuri: Manuela Fedorca, Sanda Ladosi, Anamaria Ferent, iar acum Simona Patruleasa. Dar iata firul evenimentului.
Sabin Ivanof este vecin cu Keo, cantaret si iubitul Andreei Balan. Aceasta si-a petrecut noaptea de duminica spre luni la Keo.

"E nebun. Mi-e mila de iubitele lui"

Dupa cateva ture pe care le-a dat cu masina sa, bruneta a gasit un loc liber unde sa si-o parcheze. De precizat ca acesta era neinscriptionat. Luni dimineata, Andreea si Keo se pregateau sa plece in treaba lor. Sabin Ivanof le-a schimbat insa planul.
Suparat ca i-a ocupat locul de parcare, Sabin Ivanof s-a repezit asupra cantaretei aplicandu-i doua directe demne de un boxer

Vazand-o ca vrea sa demareze, s-a repezit la masina acesteia si a inceput sa-i adreseze injurii. "Am vrut sa pornesc masina. Nu am mai avut timp deoarece a venit un barbat pe care il stiu din presa si pe care l-am identificat a fi Sabin Ivanof. M-a luat la injuraturi si m-a intrebat rastit de ce parchez pe locul lui.
I-am explicat ca nu am stiut ca-i locul lui de parcare deoarece nu scrie nicaieri. Keo incercat sa il calmeze insa a fost in zadar. Sabin tipa si din nesimtita si egoista nu m-a scos.

La un moment dat, a deschis brusc portiera si mi-a tras doi pumni in fata si a plecat injurand si amenintandu-ma. Nu mi-a mai ramas decat sa merg la sectia 1 de Politie unde am depus o plangere impotriva lui Sabin Ivanof. O sa merg si la IML pentru a-mi scoate un certificat medico-legal", ne-a declarat Andreea Balan. E clar ca iubitul vedetei stirilor sportive de la Antena 1 a dormit prost in noaptea de duminica spre luni. "E un nebun. Acum cred tot ceea ce s-a scris in presa despre el. Si anume ca-si bate iubitele. E inadmisibil sa dai intr-o femeie. Mi-e mila de cele care sunt cu el", a mai adaugat intrigata Andrea Balan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.