Daca la inceputul pregatirilor de vacanta, alaturi de iubitul sau, fotbalistul Nicolae Mitea, Raluca de la Bambi a avut emotii cu viza de Dubai, dupa obtinerea acesteia totul a fost “ca la carte”.

Cei doi indragostiti s-au plimbat cu iahtul pe langa celebrul hotel de 7 stele Burj al-Arab

Cantareata a petrecut 8 zile de vis in Dubai, alaturi de Nicky. Plaja, plimbari, cumparaturi si distractie, caci cei doi indragostiti au ajuns si la concertul bine- cunoscutei Mary J. Blige.

"A fost foarte frumos, de-abia ce ne-am intors din Dubai. Mi-a prins foarte bine aceasta plecare, dupa ce am muncit mult, impreuna cu Denisa, pentru lansarea noului album, iar in paralel aveam si repetitii la actorie, filmari si interviuri. Am avut apoi un turneu in Italia, care a fost destul de obositor. Nici bine nu ne-am intors din Italia, ca am si plecat cu Nicky in vacanta, in Dubai. Acolo am stat 8 zile, ne-am plimbat cu iahtul pe langa Burj al-Arab, cu camila, am vizitat mall-urile lor si vestitul Golden Suko, un fel de mall foarte mare in care erau numai magazine cu bijuterii si statuete din aur.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.