Relatia de dragoste pe care Lili Sandu a avut-o cu Bogdan Stelea s-a transformat intr-un cosmar.

Fostii logodnici isi vorbesc urat ori de cate ori se intalnesc, ba chiar ajung la iesiri violente, sfarsind prin a regreta toate momentele traite impreuna pe parcursul unei relatii de cinci ani.

"Nu mai vreau sa stiu nimic de Lili! Imi pare rau ca am cunoscut-o!". Acestea sunt cuvintele lui Stelea, cel care in urma cu un an isi cerea in casatorie iubita printr-un gest aproape disperat, dar totodata impresionant de romantic, langa Arcul de Triumf. O foarte frumoasa poveste de dragoste a sfarsit intr-un mod cat se poate de urat...

In urma cu o saptamana, clientii clubului Bamboo au putut sa vada cum Bogdan, aflat la o masa langa cea a fostei lui iubite, Lili Sandu, s-a ridicat si i-a turnat in cap acesteia un pahar cu bautura, dupa care a scuipat-o! Lili n-a putut sa mai spuna decat ca fotbalistul este un mitocan si n-are la ce sa se astepte de la el.

Cum s-a transformat una din cele mai frumoase povesti de dragoste din lumea mondena romaneasca intr-o continua lupta, in conditiile in care amandoi declarau ca se iubesc si ca-si doresc sa fie impreuna pentru toata viata, ramane pentru multi un mister. Apropiatii lor spun ca principalele acuzatii pe care si le aduc sunt de infidelitate. Discutiile aprige erau din ce in ce mai dese dupa ce Lili a devenit vedeta de televiziune. Certurile lor devenisera obisnuite pentru vecinii din blocul in care locuiau impreuna. Se terminau cu reprosuri din partea amandurora, cuvinte dure si chiar cu iesiri violente.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.