Adrian Mutu a devenit tata pentru a doua oara, pe data de 11 iunie. Sotia sa, Consuelo Matos Gomez, i-a daruit fotbalistului o fetita de 3,4 kg si 49 de centimetri. Micuta a fost adusa pe lume intr-o clinica privata din Miami (SUA) si se va numi Adriana.

"Briliantul" mai are un copil, pe Mario, un baietel de aproape 4 ani, rezultat din prima casatorie cu Alexandra Dinu. Fosta sotie l-a felicitat pe Mutu si i-a urat sa se bucure de fetita sa. Dupa ce Mario va mai creste, Alexandra Dinu ii va explica baietelului sau ca are si o sora vitrega.

In ciuda divergentelor pe care le-a avut in trecut cu fostul ei sot, Alexandra Dinu l-a felicitat pe Adrian Mutu pentru ca a devenit tatic a doua oara. Superba actrita spune ca deocamdata nu-i va povesti lui Mario, baietelul pe care il are din mariajul cu fotbalistul, despre existenta unei surioare vitrege. "Este prematur. Ea abia s-a nascut, iar Mario este inca prea mic si nu ar intelege lucrurile astea. Trebuie sa mai treaca ceva timp pana o sa-i pot explica ce se intampla", a declarat Alexandra pentru Libertatea.

Astazi, Adrian Mutu se pregateste sa-si externeze sotia si fetita din clinica de la Miami. Fotbalistul este fericit ca si Consuelo, si Adriana se simt foarte bine.

Conform astrelor, consultate de specialistul Libertatii, fiica lui Adrian Mutu va alege, in ciuda opozitiei familiei, o cariera artistica, in care sa-si valorifice vocea extraordinara si se va casatori o singura data.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.