Cu surle si trambite, emisiunea de divertisment "Cei mai frumosi ani", de la Antena 1 a revenit pe micile ecrane. Show-ul are drept tema principala muzica buna. Gurile rele spun insa ca lucrurile nu stau tocmai pe roze. Cu toate ca emisiunea prezinta cele mai bune momente ale muzicii romanesti, dar si internationale, telespectatorii nu prea "gusta" acest gen de spectacol.

Prin culise se zvoneste ca rating-ul nu este pe masura asteptarilor, si ca o data cu plecarea rapida a lui Daniel Buzdugan, de la "Cei mai frumosi ani", audienta a scazut drastic. Mai mult, se spune ca emisiunea ar fi fost scoasa de mult din grila de programe a Antenei 1, daca nu ar fi fost costurile mari pentru decoruri. Asa ca s-a format o noua echipa menita sa mai ridice scorurile audientei: Crina Matei impreuna cu celebrul cuplu de artisti Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Contactati telefonic, oficialii de la Antena 1 au infirmat zvonurile, declarand ca audienta este mai mult decat satisfacatoare, si ca pe zi ce trece, rating-urile sunt tot mai mari. Si ca toate conditiile sunt implinite pentru ca show-ul sa fie un succes de talia celorlalte productii de divertisment ale Antenei 1, cum ar fi "Din dragoste" sau "Ciao, Darwin!". In urma sondajelor de opinie oamenii spun ca au auzit de emisiune, dar nu o vizioneaza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.