Fostul manechin Andra Teodorescu a provocat in urma cu aproximativ doua luni un accident pe DN 1

Aceasta se indrepta catre aeroport si, din cauza vitezei si neatentiei la volan, a acrosat o Dacie Nova aruncand-o pe contrasens direct intr-un autoturism VW Passat. Desi lucrurile nu aratau prea bine, blonda a fugit de la locul faptei fara sa stea pe ganduri. Recent, la intocmirea dosarului, a incercat sa se disculpe printr-o atitudine plina de ifose.

A negat pana la proba contrarie

Chiar daca mai multi oameni au avut de suferit din cauza neatentiei sale, Andra a trecut cu usurinta peste incident. Si-a vazut de treaba ei timp de o luna pana ce a fost identificata si s-a trezit cu politia pe cap. Chiar si cu proba in fata, soferita blonda a incercat sa nege realitatea. Aceasta a tinut cu orice pret ca toata sectia sa afle cat de vedeta este ea si cata nedreptate i se face. Importanta nejustificata pe care si-a dat-o si ifosele necontrolate nu au facut altceva decat sa-i irite pe politisti. Mai ales ca a fost nevoie de mai bine de o luna sa-i dea de urma. In momentul producerii accidentului, soferul Daciei a reusit sa-i retina numarul de inmatriculare, iar in urma anchetei s-a demonstrat ca si autoturismul fostului manechin, un BMW de teren, a fost avariat. Mai mult, s-a descoperit vopseaua Daciei Nova pe locul coliziunii. Cu toate acestea, Andra Teodorescu a facut un circ in toata regula incercand si in al noualea ceas sa-si sustina nevinovatia. Degeaba insa. Blonda a ramas fara carnet pe o perioada de trei luni.

Daca s-ar lua in calcul lista de astfel de evenimente care au avut-o ca protagonista pe Andra Teodorescu, concluzia ar fi ca fostul manechin trebuie sa treaca din nou prin scoala de soferi. Anul trecut, in preajma Sarbatotrilor de Paste, ea si-a facut praf Jeep-ul intrand in plin intr-un copac de pe marginea drumului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.