O alta nunta in ograda postului B1 TV. Dupa ce, pe 3 iunie, Gina Ivascu a imbracat rochia de mireasa, a preluat stafeta prezentatorul emisiunii "Viata dimineata".

Sorin Ganciu si Mihaela, cea care in urma cu o saptamana i-a devenit oficial sotie, se vor indrepta astazi catre altar. Cei doi sunt impreuna de patru ani.
Sorin s-a molipsit de microbul casatoriei in urma cu un an, cand a fost prezent la nunta colegei lui, Alina Stancu.

De altfel, prezentatoarea si realizatoarea emisiunii "Ne priveste" si sotul ei, Cristi Rizescu, vor deveni parintii spirituali ai frumosului cuplu. La petrecerea care va avea loc in restaurantul La Pechea vor veni colegii din B1 TV, din presa scrisa, dar si artisti.

Cel care le va canta toata seara oaspetilor va fi neobositul Nelu Ploiesteanu. Printre invitati se va afla si Ilinca Vandici, care astazi implineste 20 de ani. La nunta colegului ei de la Viata dimineata, frumoasa blonda va purta o rochie creata de Razvan Ciobanu. Frumosul cuplu isi va petrece luna de miere in Grecia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.