Spectatorii care vor asista la concertul pe care trupa Depeche Mode il va sustine pe 23 iunie, pe stadionul Lia Manoliu, nu vor avea voie sa aiba asupra lor umbrele, bidoane din plastic, conserve, artificii, arme, obiecte contondente periculoase, bautura sau mancare

Accesul publicului la concert se va face doar prin Strada Ion Coravu si Bulevardul Basarabia, informeaza organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment. In cazul in care vremea va fi nefavorabila, spectatorii sunt sfatuiti sa-si aduca impermeabilele. Pentru fanii Depeche Mode a mai fost pregatita o surpriza: spectacolul din Romania face parte dintr-o serie de concerte care vor fi inregistrate si lansate in editie limitata pe CD.

Spre sfarsitul anilor ‘70, in Marea Britanie, trei adolescenti puneau bazele unei trupe care avea sa revolutioneze muzica pop. Un solist, un basist si un baiat cu un sintetizator si-au propus sa creeze, dupa expresia frantuzeasca, "o moda rapida" - adica Depeche Mode. Astazi, de la ora 0.45, telespectatorii Pro Tv pot urmari "Istoria unui mit: documentar Depeche Mode". Interviuri in exclusivitate cu membrii trupei, viata din spatele scenei, modul in care s-au nascut cele mai populare hituri Depeche Mode si multa muzica toate aceste momente pline de nostalgie sunt cuprinse intr-un documentar care-si propune sa realizeze radiografia unei legende.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.