Am vazut ca Atomic TV pune la dispozitia telespectatorilor un serviciu intitulat "Love Calc", care, pornind de la un simplu SMS, stabileste compatibilitatea unui cuplu si face scurte previziuni legate de evolutia relatiei. Exemplu: "Ionut si Andreea. 23%. Ginditi diferit si asta o sa va desparta". Sau: "Sorin si Dana. 88%. Caractere opuse cu interese identice". Sau: "Laurentiu si Florina. Nu va puneti sperante in relatie. Neintelegeri si probleme".

Sau: "Claudiu si Ana Maria. 3%. Nu este o relatie de durata. Nepotrivire cind e vorba despre interese comune". N-am avut nervi sa trimit si eu un SMS, ca sa vad ce prostie imi spune "Love Calc", dar asta nu ma impiedica sa mi-o imaginez: "Simona si Napoleon Bonaparte. 40%. Caractere diferite. E nevoie de efort ca sa va depasiti diferentele". In definitiv, si daca mi-ar fi zis asa, "Love Calc" ar fi avut dreptate. Cu alte cuvinte, sint foarte de acord ca ar fi nevoie de un mare efort, doar unul dintre noi e mort, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.