Michael Jackson a fost prezent luni la tribunalul din Santa Maria la alegerea celor 12 jurati care vor asista la procesul mileniului, cum a fost supranumit de reprezentantii mass-media. Zilele acestea, 750 de locuitori ai regiunii sunt interogati de judecatorul Rodney Melville.
Luni, 140 de persoane au declarat ca nu pot face parte din juriul acestui proces, majoritatea din motive financiare. O femeie in varsta de 75 de ani a spus ca este prea batrana, iar o alta a refuzat sa faca parte din juriu pentru ca este insarcinata in luna a opta. Un barbat a explicat ca este cercetator la baza aeriana din regiune si trebuie sa participe la lansarea a doua rachete in urmatoarele luni. Potrivit unor surse juridice, audierile vor dura pana la 14.30 zilnic, apoi membrii juriului vor fi liberi sa plece acasa. In unele cazuri, juratii sunt izolati la sfarsitul audierilor pentru a nu fi influentati de factori exteriori procesului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.