Despartirea dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston, considerati pana de curand unul din "cuplurile de aur" ale Hollywoodului, a pus pe jar presa americana. Anuntul privind separarea lor facut la inceputul acestui an, urmat de inceperea procedurilor de divort au generat multe dileme, cu atat mai mult cu cat averea celor doi actori se ridica la peste 200 milioane de dolari. in ce fel vor reusi ei sa-si imparta uriasa suma, in care intra si cateva proprietati luxoase a fost intrebarea la care a incercat sa raspunda publicatia National Enquirer.

Considerat unul din cei mai sexy actori ai planetei, Brad Pitt dispune de o avere personala evaluata de revista Fortune la 127 milioane de dolari. in acelasi timp, Jennifer Aniston nu sta deloc rau nici ea la acest capitol, adunand pana acum, conform revistei Forbes, aproximativ 75 de milioane $. Totusi, conform aceleiasi publicatii, in 2004 Jennifer a stat ceva mai bine la capitolul "incasari", ea castigand 26 milioane $, din care 8 milioane numai din drepturile obtinute in urma redifuzarilor serialului de mare succes "Prietenii tai". Pitt, pe de alta parte, a castigat "doar" 25 milioane $ in 2004, 17,5 milioane provenind doar din onorariul pentru rolul din filmul "Troia". Astfel, cele doua staruri care au hotarat la inceputul lui 2005 sa puna capat casniciei lor insumeaza peste 200 milioane $. Pitt si Aniston s-au casatorit in iulie 2000, in Malibu, in cadrul unei fastuoase ceremonii care a costat 1 milion de dolari.

Refuzul actritei de a deveni mama, fiind preocupata in primul rand de cariera si speculatiile privind o fierbinte aventura a lui Pitt cu focoasa Angelina Jolie in timpul filmarilor la pelicula "Mr and Mrs Smith" au determinat o imprevizibila, pana atunci, ruptura intre ei. in "miezul" disputei legale privind impartirea bunurilor ce urmeaza a avea loc in lunile viitoare se afla cateva luxoase proprietati, dintre care cele mai importante sunt resedinta cu sase dormitoare din Beverly Hills (foto mare) a vedetelor, estimata la 14 milioane $ si o superba vila in apropierea plajei din Santa Barbara, evaluata la 11 milioane dolari. Pitt nu ar vrea sa renunte la prima proprietate, mai ales ca a reamenajat-o dupa propriul gust si nici la cea de-a doua, ea fiind considerata, conform apropiatilor starului, "copilul lui de suflet".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.