Lumea mondena televizata e populata cu persoane devenite cunoscute fara motiv sau care traiesc din faima de altadata.

De unde au rasarit Moni si Iri? Ce mai stiti despre Bianca Brad in afara de faptul ca a devenit mama? In ce calitate mai vorbeste la televizor Oreste? De ce este Briana Caragea vedeta de televiziune? Cu toate ca majoritatea personajelor mentionate mai sus nu au sau nu mai au vreo implinire profesionala, ele au ramas in lista vedetelor care trebuie obligatoriu invitate la diverse emisiuni.

Din piatra seaca

Cele mai enigmatice prezente televizate din ultimii ani sint, fara indoiala, cuplul Moni&Iri si printesa Briana Caragea. In ambele cazuri, protagonistii si-au facut aparitia in show-biz fara un motiv bine definit, dar au devenit prezente sufocante pe micul ecran si sfatuitori in domenii in care nimeni nu stie daca au vreo experienta.

"The gruesome twosome" este varianta "tunata" si mult mai mediatizata a vechii formule, Anna Lesko - Irinel Columbeanu. Partea masculina a cuplului a ramas in atentia presei nu datorita afacerilor pe care le are, ci multumita femeilor tinere si frumoase pe care a stiut sa si le "ataseze". Astfel s-a transformat in vedeta, in momentul "achizitiei", si Monica Gabor, o bacauanca minora devenita un obscur model. Si astfel s-au nascut stiri despre convertirea la ortodoxism, invatatul pentru Bac si o emisiune fara nici o alta miza decit de a le permite celor doi sa epateze pe toate meridianele lumii.

Nici prezenta Brianei Caragea in spatiul public nu are vreo semnificatie anume. Datorita statutului de printesa, ramas mostenire impreuna cu numele, Briana Caragea a ajuns sa fie invitata in aproape toate emisiunile existente in ultimii ani in spatiul audiovizual. Si-a dat cu parerea despre relatii, politica si mediul economic si, mai nou, a surprins cu o casatorie atit de secreta, incit ziaristii au fost invitati sa o mediatizeze.

Noroc cu barbatii si copiii

O alta categorie de vedete rasuflate este cea a persoanelor care traiesc din faima de altadata. Dupa citiva ani de pauza mediatica provocata de aparitia pe Internet a unor poze deloc flatante, Cristina Spatar a revenit in Romania. Si este tratata tot ca "regina R’n’B", desi despre performantele sale muzicale nu se aud, de aproape un an, decit planuri de viitor. Partea cea mai cunoscuta a devenit insa viata personala a domnisoarei, mai ales cea care se refera la apropiata nunta cu un bogatas italian.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.