In saptamana in care toata lumea s-ar fi asteptat ca Ilinca Vandici sa se afle printre fruntasele topului celor mai sexy romance, dar a pierdut locul pentru ca nu e suficient de "agresiva" in aparitiile in mass-media, prezentatoarea rubricii Meteo si a emisiunii Esentze de la B1 TV isi aniverseaza ziua de nastere. Ea implineste, maine, 17 iunie, 20 de ani, fapt care insa nu va modifica in niciun fel situatia de la locul de munca. In sensul ca, desi schimba prefixul, realizatoarea emisiunii Esentze ramane mezina echipei B1 TV si isi aminteste cu drag de intalnirea ei cu televiziunea, acum mai bine de un an.

"Dupa ce am devenit Model of the Universe 2004, la o luna de zile am aflat ca se dau probe la B1 TV si m-am prezentat. Apoi am intrat in pregatire si de un an si jumatate sunt efectiv pe sticla. A fost o sansa nesperata…", recunoaste blonda aniversata.Ilinca si-a serbat ziua de nastere in avans, saptamana trecuta, la Oradea, alaturi de familie, atunci cand parintii ei au aniversat nunta de argint. Ilinca si sora ei mai mare, Natalia (23 de ani), le-au cumparat o pereche de verighete inscriptionate cu numele lor, pe care sotii Vandici sa le poarte alaturi de cele de la casatorie. Oradeanca stabilita la Bucuresti recunoaste ca adesea are nostalgia orasului natal: "Acolo se traieste cu 20km/h, in Capitala cu 100 km/h. Nu e usor sa te adaptezi…"


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.