Cantaretul acuza ziaristii ca i-au rastalmacit cuvintele si ii ameninta cu tribunalul

Dinu Maxer o ameninta pe Adriana Bahmuteanu Prigoana cu un proces. Cantaretul vrea s-o dea in judecata pe ziarista pentru calomnie.

Maxer spune ca s-a saturat sa traiasca in umbra fostei sale iubite si sa fie acuzat ca-si face publicitate folosindu-se de numele ei.

In vreme ce artistul incearca sa iasa dintr-un con de umbra, Nicoleta Luciu se afla intr-o croaziera de lux cu iubitul ei, Zsolt Csergo.

Cu toate ca Silviu Prigoana este in proces cu Dan Diaconescu, sotia acestuia, Adriana Bahmuteanu, are inca o emisiune la postul din Magheru si participa la talk-show-urile lui Diaconescu.

Un nou scandal s-a iscat zilele trecute in peisajul mediatic romanesc. Personajele implicate sunt cantaretul Dinu Maxer si controversata sotie a lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu. Ziarista a scris cu un an in urma un editorial despre Dinu in care il facea "prostanac", ea revenind cu afirmatiile si in emisiunea "Rezervat VIP" de la Antena 1, intr-o editie despre viata personala si profesionala a artistului. Deranjat de aceste afirmatii, Dinu a spus ca o va da in judecata pe Adriana pentru calomnie. Acest subiect a facut motivul emisiunii de miercuri seara a lui Dan Diaconescu, in care au fost invitati Maxer si Bahmuteanca. Motivul pentru care presa a continuat sa scrie despre povestea de dragoste dintre Dinu si Nicoleta, cu toate ca aceasta s-a incheiat de mai bine de un an, au fost desele declaratii ale artistului legate de fosta sa iubita si cei opt ani petrecuti impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.