Andreea Marin este una dintre cel mai bine platite persoane publice din Romania si, cu siguranta, cea mai bine platita vedeta de televiziune.

Datorita modului in care si-a negociat contractele aceasta a reusit sa adauge salariului fix sporuri peste sporuri ajungand la sume fabuloase. Recordul salarial inregistrat pana acum a atins, conform mai multor surse din postul national de televiziune, 80.000 de euro, adica in jur de 2,8 miliarde lei vechi.

Cel mai mare spor de notorietate

Notorietatea cu care se poate lauda la ora actuala Andreea Marin este colosala. Acest lucru ii aduce bani. La fel si faptul ca imaginea ei este asociata cu postul de televiziune la care lucreaza. TVR semneaza un nou cec pentru publicitatea de care are parte.

Iar astea sunt doar o parte din veniturile fixe, pe langa salariu. La ele se adauga noi contracte care ii baga Zanei bani seriosi in buzunar. Salariul sotiei lui Banica Jr. este un cumul de venituri de pe un numar de contracte: contractul de imagine, clauza de exclusivitate, sporul de notorietate, cel mai mare din istoria TVR, contractele publicitare (n.r. banii obtinuti pentru reclamele difuzate pe parcursul emisiunii Surprize-Surprize pe care prezentatoarea ii imparte cu Romania 1) si sporul pe audienta, care, datorita succesului showului devine profitabil luna de luna.

Cu toate acestea insumate, Andreea Marin ajunge la un venit cu patru zerouri, in euro. Cea mai fructuasa luna de pana acum i-a adus vedetei 80.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.