Deci mi-am petrecut doua ore din viata vizionind un episod din "No comment by Monica Gabor", asa ca n-am incotro, dragi cititori, o sa va cer sa-mi platiti cu rabdarea si nervii dumneavoastra personali acest efort redutabil, dupa parerea mea. Ca asa e-n viata: cineva, pina la urma, tot trebuie sa plateasca si uneori li se intimpla asta unor oameni care, pur si simplu, n-au nici o vina.

Cind am deschis eu, Monica si Iri se aflau la un restaurant, luau masa si povesteau despre balul absolventilor. Cu aceasta ocazie, am observat ca vorbeau foarte rar si, fireste, m-am intrebat de ce. Oare asa vorbesc ei si-n viata de toate zilele sau numai atunci cind sint cu camerele-n ochi, in ideea de-a umple spatiul atit de mare dedicat emisiunii?

Cind a venit vorba despre confruntarile cu media, CNA-ul si opinia publica pe care oamenii le-au tot avut in ultima vreme, Iri si-a exprimat o mare nedumerire: "E ca o lupta, dar n-am inteles impotriva a ce luptam".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.