Look-ul nonconformist, cu blugii decupati la spate, al fetelor de la Trident a cucerit rapid tinerii din Romania si nu numai. Cum imaginea este necesara, dar nu si suficienta pentru un artist care se respecta, Trident si-a lansat primul album.

Cum a ramas colaborarea cu Michael Bolton?

Deocamdata nu putem face prea multe afirmatii legate de aceasta tema. Managerul nostru este in discutie cu managerul lui Michael. Discutiile sunt ingreunate si din cauza faptului ca Michael este ocupat, in aceasta perioada, cu nunta. Daca s-ar finaliza tratativele, ar urma sa participam la turneul din Asia. Noi am canta in deschiderea concertelor.

De ce atat de tarziu acest album?

Am scos acest album la solicitarea fanilor. Am asteptat sa ni se ceara acest lucru. Nu am vrut sa fim ca alti artisti care isi coplesesc publicul cu o multime de materiale discografice lansate pe piata. Am avut multe aparitii, multe concerte si peste tot ne loveam de aceeasi problema: fanii ne solicitau albumul.

Nu va deranjeaza faptul ca sunteti considerate o trupa de imagine?

Si imaginea are importanta ei in show-bizz. Cu acest album noi vom demonstra ca nu suntem doar un produs de imagine.

Cum v-ati pregatit pentru lansare?

Am luat lectii de canto si ne antrenam zilnic. Chiar daca nu avem timp, noi nu renuntam niciodata la orele de canto. Cantam chiar si in masina. Am demonstrat ca stim sa cantam live ori de cate ori a fost nevoie si o vom face si de acum incolo.

Nu vom renunta la blugii decupati in spate. Aceasta piesa vestimentara este foarte solicitata la concerte si se pare ca blugii nostri sunt pe placul multora
Roxana, membra Trident


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.