George, in varsta de 37 de ani, iubitul cantaretei Daniela Gyorfi, a acordat un interviu pentru Libertatea. El a vorbit deschis despre relatia sa cu Daniela si despre planurile pe care amandoi si le-au facut pentru viitor. In scurt timp, George si Daniela, care sunt de-o varsta, se gandesc sa se casatoreasca (posibil in luna octombrie, cand e ziua cantaretei) si sa faca si un copil, aceasta fiind o dorinta mai veche de-a artistei.

Cum ai cunoscut-o pe Daniela?

Fiind impresarul unei trupe din Romania, Triton, am venit acum doi ani in tara, la o petrecere. Acolo am cunoscut-o pe Daniela. Cu toate ca nu m-a bagat in seama atunci, desi am facut cunostinta, mi-a lasat o impresie foarte buna. Atunci nu a fost nimic intre noi. Ne-am reintalnit insa peste alti doi ani, in Germania, la o petrecere langa München, si ne-am bucurat foarte mult ca ne-am revazut. Acest lucru s-a intamplat acum 3-4 luni si de atunci am ramas impreuna.

Ce parere ai despre ea?

Daniela e o persoana deosebita, am simtit-o personal, din relatia noastra. Am mers la diferite concerte si spectacole cu ea si mi-am dat seama ca este foarte iubita si respectata de multi fani si oameni, iar lucrul asta ma bucura enorm, pentru ca nici pentru ea nu a fost usor sa ajunga unde este acum. Eu sunt alaturi de Daniela in orice situatie si ma bucur ca o pot motiva. Sper sa o motivez si sa o ajut in continuare. Cu acordul ei, intentionez sa fiu chiar si impresarul sau, fiind clar ca impreuna vom avea mai mult succes.