Cum o fi, domnule, sa fii prezentator pe canalul Teleshopping? Ca l-am urmarit, intr-o seara, pe un tip care delira entuziast despre nu stiu ce sistem de gatit cu aburi. A delirat vreun sfert de ora si a fost atit de redundant incit mi s-a facut parul maciuca. Pai, ginditi-va ca el nu avea de spus decit ca sistemul de gatit cu pricina isi merita banii pentru ca e foarte bun pentru sanatate, asa ca, saracul, a fost nevoit s-o spuna in miliarde de feluri, ca sa-si acopere timpul.

Am remarcat insa si ceva ce m-a facut sa-l admir pe baiat: n-a gustat niciodata din retetele pe care le-a gatit spre exemplificare. Chiar mi-a fost teama pentru el sa nu guste, pentru ca erau practic doar niste fierturi in aburi, fara sare, piper sau alte condimente. Deci asta inseamna sa fii cu adevarat vedeta la Teleshopping: sa-ti negociezi atit de bine jobul incit, desi iti dau o caruta de bani ca sa te faci de ris, sa nu-ti puna in pericol sanatatea, obligindu-te sa si gusti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.