Rapper-ul american 50 Cent, care va concerta maine, la Arenele Romane, va veni in Romania insotit de o echipa de 20 de persoane.

Cantaretul va sosi la Bucuresti in jurul pranzului, alaturi de membrii G-Unit DJ Whoo Kid, Olivia si Young Buck, dar si de staff-ul sau format din manageri de turneu, personalul tehnic si cel de securitate. Pentru perioada petrecuta in Romania, rapper-ul nu a emis pretentii exagerate.

Simtindu-se probabil vlaguit, rapper-ul vrea doar sa aiba pe scena bauturi racoritoare si energizante. Unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de hip-hop actuali, 50 Cent va prezenta fanilor piesele sale faimoase, care i-au si adus un disc de platina. Show-ul, care se anunta unul exploziv, va fi deschis de trupa Parazitii.

50 Cent va pleca din Romania a doua zi, urmatorul concert urmand sa-l sustina vineri, in Bulgaria. Biletele pentru spectacol au pretul de 95 lei si mai pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua de magazine Diverta si Media Galaxy.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.