Dezvaluiri socante in „News of the World“! Publicatia britanica a reusit sa scoata la lumina viciul secret al fostei doamne McCartney.
Investigatia jurnalistilor a fost de lunga durata si a traversat Europa pana in Iran, Arabia Saudita, Siria si Turcia. Efortul jurnalistic a meritat. Publicatia a descoperit ca trecutul doamnei Heather Mills McCartney include orgii sexuale in compania unor prostituate sau jocuri bisexuale practicate pentru deliciul clientilor excentrici, aventuri petrecute in anii ‘90. Denise Hewitt, una dintre sursele dezvaluirilor, a povestit ca Heather prefera clientii faimosi si bogati. Dovada ca trecutul ei secret include si aventuri amoroase cu Adnan Khashoggi, un cunoscut dealer de arme, care a platit-o pentru serviciile sale cu aproape 4.400 de lire sterline. Potrivit surselor citate de publicatia britanica, fosta doamna McCartney a mai primit 1.000 de lire sterline de la un print arab, dupa ce a facut parte, impreuna cu alte doua prostituate, din escorta sa.

"Heather era o figura familiara in afacerea noastra", povesteste Petrina Montrose, una dintre fete, amintindu-si ca numele "profesional" al fostei doamne McCartney era "Ashley". Dezvaluirile "News of the World" au venit cu putin timp inaintea zvonurilor din presa referitoare la divortul iminent al celor doi. Apoi a venit confirmarea oficiala: Sir Paul si fostul manechin, in varsta de 38 de ani, au anuntat ca vor divorta, dupa patru ani de casnicie. Separarea a fost pusa de Heather Mills McCartney pe seama atacurilor calomnioase ale presei, doamna McCartney negandu-si trecutul. In prezent, avocatii se ocupa de custodia fiicei lor, Beatrice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.