Ajunsa la 42 de ani, Romanita Iovan isi doreste foarte mult un copil.

Dupa ce a pierdut anul trecut o sarcina, in urma tragicului eveniment de la inceputul lunii octombrie, cand s-a trezit noaptea cu un hot in dormitor, creatoarea de moda a ramas insarcinata din nou la inceputul acestui an, in urma unui tratament pe care l-a urmat cu strictete. Sarcina ei nu e insa una usoara. Romanita e tinuta sub supraveghere medicala si nu are voie sa faca efort, pentru a nu periclita viata fatului.

Luna trecuta, in urma unei ecografii, vedeta si sotul ei au aflat ca vor deveni parintii unui baietel. Bucuria Romanitei si a lui Adrian Iovan, care mai are o fata din prima casatorie, a fost nemasurata.

Dar iata ca dupa un control medical efectuat recent, creatoarei, care este insarcinata in sase luni, i-a fost recomandat cat mai mult repaus, deoarece exista riscul sa piarda iar sarcina. De asemenea, medicul care o tine sub observatie i-a spus sa nu mai faca efort, sa nu calatoreasca si sa nu mai faca sex.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.