Sosita la Gura Humorului sambata seara, pentru a participa la Zilele orasului, legendara trupa Boney M a avut parte de o primire cu stegulete.
In jurul miezului noptii, cand au ajuns la hotel, cei patru membri ai trupei nu au scapat de fani si au dat zeci de autografe si s-au fotografiat cu admiratorii. Si pentru ca totul sa fie ca la carte, organizatorii le-au rezervat doua camere de patru stele, cu jacuzzi si vedere panoramica. Pe langa mancarurile traditionale din zona Bucovinei, la masa s-a servit si pastrav in foi de vita. Ieri, doua dintre componentele formatiei au facut o vizita la manastirile Voronet si Moldovita. Dupa ce au ascultat explicatiile despre cele doua lacasuri de cult, fetele de la Boney M au fost servite cu dulceata de mure, vin si prajituri. Boney M a concertat aseara in centrul orasului Gura Humorului, la spectacol fiind asteptati in jur de 30.000 de oameni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.