La cateva luni de la pronuntarea divortului de Marcel Toader, cantareata Anamaria Ferent are de gand sa se intoarca in sala de tribunal.
Vedeta intentioneaza sa-si recupereze in instanta cei 21.000 de euro pe care ii datoreaza, potrivit propriilor declaratii, fostul ei sot. "O vreme am asteptat sa mi-i aduca de bunavoie. Am inteles ca nu ii avea si i-am dat un ragaz, insa cred ca a venit timpul sa imi recuperez singura banii. Voi apela la mijloacele legale pentru acest lucru", a spus Anamaria, care considera ca a avut suficienta rabdare. Cantareata nu crede ca va intampina probleme in vreun fel la proces, intrucat are probe si martori ca l-a imprumutat pe Toader cu aceasta suma. "Am chitantele bancare prin care am scos acesti bani din contul meu si i-am pus in contul lui. Plus ca au existat si martori la aceasta tranzactie", a spus Ferent. Cantareata a precizat ca a amanat recuperarea datoriilor pentru ca a fost foarte ocupata cu diverse proiecte profesionale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.