23 trupe si invitatii lor pentru rock, electronic si hip-hop vor concerta astazi in parcare la Unirea. Ultimele trei etaje ale parcarii vor gazdui cele trei scene ale Stimultan pentru rock, electro si hip-hop

Te-ai saturat de pietonii sinucigasi, de muzica nesuferita a claxoanelor? Ai innebunit in trafic Parcheaza-te la Stimultan! Astazi, incepand cu ora patru dupa amiaza, la parcarea de la Unirea vor concerta 23 de trupe de rock, electronic si hip-hop, evenimentul desfasurandu-se pe trei etaje ale parcarii.

Pe scena rock vor canta Grimus, Kumm, Luna Amara, Buzz, E.M.I.L., ZOB, O.C.S. Black Jack si The Amsterdams. Pe cea hip-hop vor fi Turntable Scicence, Funktastics, C.T.C., Cheloo, Zale, DeejayGruv, Cast, C-Dog, iar la electronic: Suie Paparude, Shukar Collective, Electric Brother, Khidja Clouds Society, Tomassan, Glass.

Biletul de intrare costa 15 lei si garanteaza accesul la toate cele 23 de concerte. "Am pastrat acelasi concept de simultaneitate si migratie ca si la prima editie a petrecerii", spune Cosmin Pojoranu, PR Coordinator." Doar ca de data asta am mers mai departe. Am apropiat si mai mult scenele, le-am facut chiar sa fie una deasupra celeilalte."

Parcarea va fi decorata cu semne de circulatie care parodiaza felul in care sunt interpretate cele adevarate si panze graffiti. Pentru a vedea de oriunde ai sta ce se intampla pe scena, pe cele trei etaje se vor face proiectii video live.

"Ceea ce e foarte misto la Stimultan 2 este ca formatiile au fost alese chiar de publicul nostru, in urma campaniei de voting online de pe www.oricum.ro si www.stimultan.ro. Au votat 2500 de persoane", dezvaluie Cosmin Pojoranu.

Aceasta a doua editie a Stimultan pregateste si alte surprize cum ar fi: site-ul www.stimultan.ro pe care vei gasi toate informatiile de care ai nevoie, totul despre trupe, cand, la ce etaj canta si cu cine mai vin, interviuri, schema locului, o sectiune de unde iti poti downloada spoturile tv si radio, si chiar melodii ale trupelor care canta. Pe site vei gasi si alte lucruri amuzante cum ar fi "Agenda automobilistului " care iti va spune semnificatia semnelor de circulatie stimultane.

Petrecerea este un eveniment marca Oricum, alimentat de Ursus, Mountain Dew, Pepsi X, cu sprijinul British Council, recomandat de 24 Fun, sustinut de Radio Guerilla. Revista Oricum este o noua revista de cultura urbana, atitudini si idei adresata tinerilor intre 15-25 de ani (cu accent special pe cei cu varste intre 15-20 de ani), cu spirit critic, constienti de ceea ce se intampla in jurul lor, avizi de nou si bun. Oricum.ro dedica atentia sa evenimentelor urbane, muzicii & divertismentului, vietii scolare, artei grafice & designului urban si nu in ultimul rand, high-tech-ului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.