Primul album al trupei Trident, cu titlu omonim, a fost lansat joi seara printr-un coctail intr-o locatie selecta din Capitala. Albumul este rodul colaborarii cu binecunoscutii muzicieni, componenti ai trupei 3 Sud Est - Laurentiu Duta, Mihai Budeanu si Viorel Sipos, impreuna cu echipele lor.
Ultimele piese poarta amprenta DJ Project, fiind opera lui DJ Gino Manzotti si a lui Jazzy. Versiunea in limba engleza a piesei "Suflet calator", compusa de cei doi, "Without You", a fost aleasa pentru videoclipul de lansare a primului album Trident. Aceasta piesa a fost remarcata de celebrul Michael Bolton, care a dorit o colaborare cu trupa Trident pentru a canta in deschiderea concertelor sale din cadrul turneului din Asia.

Cele trei fete au multumit tuturor celor care le-au ajutat in cariera lor de pana acum. "Multumim tuturor acelora care au fost langa noi atunci cand am avut nevoie si celor care ne-au fost ca o familie in momentele grele prin care am trecut. De asemenea, vrem sa multumim si celor care ne-au acordat atentie - reprezentantilor presei: stim ca fara voi nu am fi acum aici!", au spus fetele. La eveniment au fost prezente numeroase personalitati din show-biz-ul autohton: Irinel Columbeanu si Monica Gabor, Rita Muresan, trupa DJ Project, Viorel de la 3 Sud Est, Gabriel Cotabita, Dana Dorian.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.