Anamaria Ferent a fost insotita de Codin, zis si Poponet, la o expozitie de pictura.

Codin si Anamaria, fericiti alaturi de anfitrioana
Cele doua figuri mondene nu au putut refuza invitatia Agathei Pricopescu de joi, de la Clubul Diplomatilor. Cu aceasta ocazie, am putut observa cum Poponet se descurca de minune si la tablouri, nu numai la masini scumpe.

De femei, ce sa mai vorbim. Cu numai doua saptamani in urma, Codin a insotit-o pe Gina Pistol, fosta sa iubita, la o petrecere intr-un club de noapte. Probabil si-a gasit o noua pasiune: acompaniaza vedetele cu diverse ocazii, dupa gustul acestora, desigur. Oricum, relatia dintre cele doua femei, cu care Poponet, iese pe rand, este destul de rece. Cantareata ii reproseaza Ginei Pistol ca aceasta nu este suficient de afectuoasa cu ea. "Doar eu am fost prietena ei, ea nu a demonstrat acelasi lucru. O prietena trebuie sa fie loiala si sa ajute cand ai nevoie, ceea ce ea nu a facut", a marturisit aceasta.

Revenind la seara de joi va marturisim ca am ramas uimiti de felul galant in care s-a comportat Poponet cu Anamaria. Acest fapt ne-a determinat sa o intrebam pe cantareata daca are vreun gand serios. "Eu si Codin ne iubim foarte mult, dar doar ca niste prieteni foarte buni". La fel de buna prietena era si cu Marcel Toader, pana cand a facut greseala sa ii accepte cererea in casatorie. Apropo, fostul ei sot s-a recasatorit doar la o luna de la pronuntarea divortului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.