Miercuri, 2 februarie, la aniversarea a 7 ani de existenta, Acasa are foarte multe de sarbatorit. Unul din cele mai importante motive de bucurie il reprezinta vedetele Acasa, care acum sunt de "3 x mai numeroase" ca in primul an. in urma cu 7 ani, telespectatorii au cunoscut-o prezentand la "Casa serialelor" frumoasele povesti ale telenovelelor de atunci. Asa a debutat pe micul ecran actrita Simona Mihaescu, pe care telespectatorii au vazut-o apoi la emisiunile "Ia-ma acasa", "Reteta de Acasa" si "De suflet", productie difuzata pe postul PRO TV International. Corina Danila este vedeta postului de 5 ani, dupa o experienta traita la PRO. Ea a fost partasa la nasterea "stirilor de Acasa", apoi a emisiunii "Povestiri adevarate", lucrand acum in cadrul echipei telenovelei "Numai iubirea".

Pe Mihaela Tatu telespectatorii o vad de 4 ani prezentand cea mai longeviva emisiune de la Acasa, "De 3 x femeie". Ea va avea maine, de la ora 22.00, o editie speciala a emisiunii, ce va fi dedicata in intregime aniversarii postului. Alexandru Papadopol si Cristina Cioran au sosit Acasa acum 3 ani. "Acasa inseamna pentru mine consacrarea ca actor", marturiseste Alexandru. si Cabral a implinit 2 ani de cand este Acasa, iar Lucian Viziru a implinit un an de cand prezinta cazuri speciale la "Povestiri adevarate". Printre vedetele care au venit Acasa in 2004 se numara Oana Zavoranu, dar si Loredana, Pepe si trupa Hi-Q, pe care telespectatorii i-au vazut in emisiunea "indragosteste-ma de tine". in concluzie, fata de primul an in care s-a lansat, Acasa numara de 3 x mai multe vedete (in 1998 erau 10 vedete, acum sunt 33) si de 4 x mai multe productii proprii, in 1998 fiind doar doua emisiuni, iar acum difuzandu-se 7 productii proprii, plus prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.