Pentru ca drumurile saptamanale intre Bucuresti si Bacau erau epuizante, Monica Gabor, logodnica lui Irinel Columbeanu, si-a facut transferul la liceul din Snagov, aflat in apropierea locuintei miliardarului, in care eleva s-a mutat in urma cu mai bine de un an. Vestea ca iubita lui Irinel este noua lor colega s-a raspandit repede printre elevii Liceului “Mihail Kogalniceanu”, care o considera plina de fite.
Chiar daca este situat intr-una din cele mai instarite localitati din jurul Bucurestiului, unde multe vedete si oameni de afaceri au vile una mai mare decat cealalta, Liceul "Mihail Kogalniceanu" din Snagov nu are printre elevi nume sonore. Vedetele prefera sa-si trimita odraslele la licee cu renume din Bucuresti si aflate in centrul Capitalei.
Grigore Vasile, directorul liceului, spune ca VIP-urile au doar case de vacanta in Snagov si petrec in zona numai weekend-urile.

"Este un liceu mic, are doar 16 clase", spune acesta. Monica Gabor s-a transferat la liceul din Snagov in urma cu o saptamana, la clasa de matematica-informatica. Vestea ca iubita lui Irinel Columbeanu vine la scoala cu salupa ori cu limuzina sau ca este permanent insotita de doi bodyguarzi si se imbraca de la Paris, i-a facut pe cei mai multi elevi sa o priveasca de departe ca pe o minune a naturii, fara a incerca sa intre in vorba cu ea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.