S-a nascut in Sighisoara. Are 35 de ani, e maritata, a absolvit Filologie romano-italiana. Dupa opt ani de PRO, in 2004, s-a mutat pe Calea Victoriei, la B1 TV. Adriana Muraru zimbeste rar. Si nu se bilbiie niciodata, desi recunoaste ca e mereu cu capul in nori.

Ginduri de evadare

N-am plecat din PRO TV cu gindul sa merg in alta parte, vroiam sa fac o pauza de televiziune si sa deschid o librarie impreuna cu un prieten. Planuiam asta de vreo doi ani. Dar s-au intimplat tot felul de lucruri, departe de televiziune era mai greu decit am crezut si asa am ajuns la B1 si am aminat celelalte proiecte.

Intr-o doara

A fost mai mult o intimplare ca am ajuns in televiziune. Abia terminasem facultatea, lucram de doua luni la Rompres ca reporter, cind o fosta colega m-a convins sa dau o proba pentru un post de televiziune ce urma sa apara - Canal 31 (un fel de parinte al PRO TV). M-am dus intr-o doara, ingrozita de proba video si fara sa-mi fac iluzii ca voi fi angajata. Dar am fost angajata si, pina sa emita Canal 31, am lucrat in PRO FM, la stiri. N-am vrut sa mai plec din radio, dar altii au considerat ca locul meu e in televiziune.

Timiditate

Imi place mult sa vorbesc si sa ascult. Sint exuberanta cu cei apropiati si foarte rezervata in prezenta celor pe care nu-i cunosc bine. La virsta asta, nu mai sper sa ma tratez de timiditate.

Pretios

Nu-mi place sa fiu patetica, dar, iata, o sa fiu acum: cel mai pretios bun este faptul ca traiesc.

Bataie de cap

Locuiesc intr-un apartament dintr-un bloc vechi, in zona mea favorita din Bucuresti, fostul Cartier evreiesc, undeva intre Izvorul Rece si Hala Traian. Am un Volvo. Un telefon cam vechi, Nokia sase mii nu stiu cit, care nu prea mai merge. O sa-l schimb cind o sa se strice de tot, e o bataie de cap prea mare sa caut un model nou.

Tot ce doreste

Saracie? In unele zile din timpul facultatii, cind tinjeam dupa o prajitura si nu aveam bani sa mi-o cumpar… Mi-au lipsit banii in toti cei cinci ani de facultate, ca aproape oricarui student din provincie care sta in camin. N-am avut o slujba in timpul facultatii, putini studenti aveau la inceputul anilor ’90. Mai dadeam meditatii, dar asta nu insemnau prea multi bani. Material, nu-mi doresc nimic foarte tare. Altfel, imi doresc un copil si o viata frumoasa. Imi pot permite cam tot ce-mi doresc, pentru ca nu vreau lucruri aberante. Mai mult de atit nici nu vreau.

Romane de dragoste

Cred in iubirea unica si cred ca nu toti au sansa sa o traiasca. Si mai cred ca am citit prea multe romane de dragoste in scoala generala. M-am tot impotrivit iubirii cind eram mai mica, pina mi-am dat seama ca n-are rost.

Vedeta/nevedeta

Pot trai fara multe, dar prefer sa nu fiu pusa la incercare. Nu sterg praful, nu fac sport, in schimb fac piata, citesc, merg la film si la teatru, ies seara cu prietenii, toate astea sint apucaturi de om simplu, asta faceam si inainte sa apar la televizor. Uneori, imi place cind se uita unii oameni la mine, alteori ma cuprinde stinjeneala si habar n-am daca atunci ma simt vedeta sau nevedeta...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.