Frumoasa Gina Pistol, cunoscuta indeosebi pentru pictorialul din "Playboy" cocheteaza de ceva vreme cu postura de prezentatoare a emisiunii de la National TV, "Nu suntem blonde". De la un timp insa, gurile rele spun ca sefii s-au cam plictisit de "iepurasul" Gina si cauta alt moderator pentru emisiune. Contactata telefonic, vedeta ne-a marturisit ca "nu este adevarat, cel putin din cate stiu eu. Am fost chiar vineri in televiziune si i-am intrebat daca mai lucrez acolo. Era normal sa aflu si eu daca ma dau afara. Momentan, emisiunea este difuzata in reluare pentru ca se lucreaza la un nou format", a mai spus Gina. Curiosi sa aflam cum stau lucrurile si de cealalta parte, respectiv opinia celor de la National TV, ne-am lovit de acelasi raspuns. "Gina lucreaza in continuare la noi si, probabil, va prezenta emisiunea tot alaturi de Catrinel Sandu", ne-au declarat reprezentanti ai postului.

Daca pe plan profesional Gina are mici nelamuriri, in dragoste stabilitatea este o certitudine. "E prea frumos sa fie adevarat", spune ea despre relatia sa cu Codin. "Suntem de o luna si doua saptamani impreuna si totul e foarte frumos".

Nu este un secret ca Gina a avut intentia de a scoate un calendar sexy, iar banii urmau sa fie donati unor case de copii si de batrani. "Momentan, am renuntat la ideea asta. Am facut totusi o cheta pe la prieteni si am adunat aproape 100 milioane de lei pe care i-am donat unei case de copii din Bucuresti", ne-a marturisit vedeta blonda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.