Prezentatoarea TV Sanda Nicola a mai inregistrat un esec pe plan sentimental.

Reintoarsa in tara, prezentatoarea se pregateste sa semneze un contract cu TVR

Jurnalista s-a despartit si de iubitul ei olandez, dupa ce mai "inregistrase" in trecut cateva rupturi: un divort si relatia, care a durat ani de zile, cu Bogdan Negroiu, solistul de la El Negro.

Sanda si Stephen s-au despartit si fiecare a luat-o pe drumul sau. Din pacate pentru ea, tanarul respectiv s-a dovedit a fi mai neserios, parasind-o fara resentimente. Povestea lor de dragoste nu a durat decat trei luni si este cu atat mai dureroasa cu cat romanca a lasat totul in urma sa si a plecat la Haga, pentru a locui cu acesta. Din fericire pentru ea, la reintoarcerea in tara, postul public de televiziune a primit-o cu bratele deschise. Dupa trei luni de absenta, jurnalista se pregateste sa semneze un contrat cu TVR.

In luna martie, stirista a plecat in concediu in Egipt. Acolo a cunoscut un barbat de care s-a indragostit atat de tare incat, fara a sta pe ganduri, si-a facut bagajul si s-a mutat la el, la Haga. Inainte de a pleca, ea le-a propus sefilor sai de la Realitatea TV sa devina corespondent din Olanda, pentru a pastra legatura cu tara. In urma discutiilor, insa, Sanda a fost concediata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.