Turneele pe care artistii romani le accepta in strainatate nu sunt deloc atat de banoase pe cat vor acestia sa insinueze.

Marile concerte si recitaluri din cluburi si discoteci nu sunt de fapt decat cantari pentru grupuri restranse de romani cu dor de tara. Recent, fetele de la Trident si o serie de solisti de muzica populara au efectuat un turneu in Germania. Ca de obicei, cu totii au lasat sa se inteleaga ca vor presta in conditii excelente, pe bani buni.

Surse din grupul plecat in cautarea succesului international, au declarat ca "marile concerte" au fost de fapt mai multe cantari pentru gasti de conationali, o parte dintre ele desfasurate chiar in sufrageriile sau gradinile acestora. Mai mult, avantajele unui astfel de circuit nu constau decat in asigurarea mesei si cazarii intrucat onorariile sunt mai mici decat pentru concertele organizate in tara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.