Simpatica prezentatoare a emisiunii "Verisimo" difuzata de postul B1TV tocmai s-a casatorit. Ea l-a cunoscut pe actualul ei sot in urma cu doi ani. Se pare ca povestea lor de iubire se datoreaza mai ales perseverentei lui Andu, partenerul Ginei, care a cerut-o de sotie asta iarna cand erau impreuna intr-o vacanta in Austria. Prezentatoarea a fost foarte multumita de cum au decurs lucrurile la ceremonie. Ea nu a vrut sa ne spuna cat a costat-o :"Nu va spun, pentru ca s-ar putea razgandi multi tineri care sunt pe cale sa faca acest gest", a declarat vedeta B1TV. Tanarul cuplu nu se grabeste sa aiba copii insa nici nu exclud, pe viitor, aceasta posibilitate.

La nunta, sotul Ginei a fost extrem de vigilent iar mireasa nu a putut fi furata dupa cum se obisnuieste. "Au fost foarte multe incercari de a se fura mireasa, asa ca, la un moment dat, unde ma uitam vedeam pe cineva facandu-mi semn sa ma duc pe acolo. Au incercat dar degeaba, pentru ca mirele a fost foarte vigilent", ne-a marturisit fosta domnisoara Ivascu, actuala doamna Tanase.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.