Ochi albastri, blonda naturala si ii place sa umble goala prin casa". Asa se vorbea intr-un promo al emisiunii Lori despre Andreea Banica, o cintareata rezultata din destramarea trupei Blondy. Apoi, emisiunea Loredanei era calificata drept un "spectacol al indiscretiilor" si eram invitati s-o urmarim. N-am urmarit-o, sincer (merit si eu, din cind in cind, niste pauze, nu?), dar marturisesc ca promo-ul cu pricina m-a pus pe ginduri si m-a facut sa-mi doresc un format complet opus celui in discutie. Ce-ati zice, oameni buni, de un "spectacol al discretiei" in care sa nu se vorbeasca nici despre cit de goala umbla prin casa Andreea Banica, nici despre chilotii preferati ai iubitului ei, ci despre, sa zicem, lecturile acesteia, despre pasiunea ei pentru sah sau despre bucuria pe care-o simte atunci cind vine la fereastra ei un gugustiuc?

Cum adica "s-a rezolvat, nu se va putea decit daca, la masa moderatorului, in locul Loredanei, o sa stea Ana Blandiana, iar invitata o sa fie Gabriela Adamesteanu"? Bine, nene, atunci ma predau. Accept ca "spectacolul indiscretiilor" sa continue, dar as pune o conditie: Andreea Banica sa umble la fel de goala prin casa, dar sa se apuce si de citit! Cum nici asta nu se poate? Hai ca se poate. Ce, nu poa’ sa citeasca si ea, din cind in cind, macar ce scrie pe cite-o sticla de sampon pentru par ondulat sau pe una de balsam pentru blonde naturale?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.