Sport - Intr-un interviu acordat revistei citate, Andreea marturiseste ca e gata sa lanseze un DVD cu tae-bo, acesta fiind urmat si de unul cu yoga! "Ma pregatesc sa lansez un DVD cu tae-bo, de aceea ma antrenez cu disperare. Vom filma acest DVD la jumatatea lunii iunie si va fi pus in vanzare in luna iulie. Ideea ii apartine Danei Sota. Mi-a placut foarte mult, mai ales ca ma plictisisem sa merg la sala. Urmeaza si partea a doua a proiectului, un DVD cu yoga. Dar toate la randul lor, pentru ca eu nu pot face doua lucruri in acelasi timp!", a precizat vedeta tv. Printre altele, Andreea a admis ca, deocamdata, nu are o relatie stabila. "Sincer, nu as avea timp in acest moment!", a spus Raicu. Vedeta este intr-adevar foarte ocupata cu lansarea colectiei de vara a Irinei Shrotter si cu proiectul unei noi emisiuni de divertisment pe care urmeaza sa o prezinte.

Andreea si-ar dori foarte tare sa-si cumpere o casa pentru a locui singura, insa moartea tatalui a determinat-o sa ramana impreuna cu mama si bunica ei, pentru a avea grija de familie. Aceasta experienta nefericita
i-a adus vedetei si nenumarate responsabilitati. "Tata aducea bani si facea absolut tot, de la muraturi pana la clante. Pe langa nenorocirea asta, mi-au picat si o gramada de lucruri pe cap. A fost o lectie de viata foarte dura", a mai spus Raicu.

Andreea s-a lansat si in moda

Prietenie Dupa o colaborare care dureaza de aproape sase ani, timp in care s-a dezvoltat si o frumoasa prietenie intre cele doua, Irina Schrotter si Andreea Raicu au devenit si partenere in domeniul designului vestimentar. Asa s-a nascut linia Irina Schrotter - Andreea Raicu, a carei lansare oficiala a avut loc in cadrul Festivalului de moda de la Iasi.