'Luceafarul huilei' s-a despartit de iubita lui ca sa nu-i complice viata.
La aproape doi ani de cand fosta sa iubita, dizeuza Marinela Nitu, si-a luat zborul peste Ocean in cautarea succesului, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, este inca tulburat de amintirea ei.

Cu toate ca in prezent are o relatie cu o alta femeie, Elena Kresnner, "Luceafarul huilei" mai priveste uneori cu nostalgie in trecut, rememorand clipele frumoase alaturi de cea care i-a fost ani de-a randul iubita. Aflat in inchisoare, Cozma a marturisit, de curand, ca nu regreta insa ca s-a despartit de Marinela, pentru ca a facut-o din dragoste pentru ea. Ca sa nu ii complice viata si sa ii redea libertatea, el a decis sa rupa relatia, chiar daca el a suferit atunci. "Nu avea rost sa continuam asa: ea afara, eu aici, dupa gratii. Nu era corect fata de ea si de aceea am hotarat sa ne despartim. Nu mi-a fost usor, insa nu regret. Acum am o relatie cu o alta femeie si imi este bine", a spus fostul lider al minerilor din Valea Jiului. In prezent, Cozma se afla din nou incarcerat, in timp ce Marinela locuieste din anul 2004 in California.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.