Vestea ca Nadia Comaneci, "Zeita de la Montreal", a devenit sambata mama pentru prima oara, la 44 de ani, a facut deja inconjurul lumii. Poate nicaieri insa evenimentul venirii pe lume a micutului Dylan Paul nu a produs mai multa bucurie ca in sufletul Stefaniei, mama Nadiei.

Aceasta, care are deja doi nepotei din partea fratelui fostei mari campioane, Adrian, a acceptat sa vorbeasca pentru Libertatea despre binecuvantata ipostaza in care se gaseste, de bunica a unui copil venit si din partea Nadiei. Pentru ca nu a reusit, de sambata trecuta, sa o mai contacteze la telefon pe fiica ei, in America, Stefania Comaneci si-a transmis prin interviul din Libertatea fericirea de a i se fi implinit unul din cele mai arzatoare visuri.

Nadia Comaneci (44 ani) si Bart Conner (48 ani) au devenit parinti pentru prima oara. Marea campioana a dat nastere unui baietel sambata, la ora 10.26, prin cezariana. "Zeita de la Montreal" a nascut intr-o clinica din Oklahoma mai repede cu trei saptamani decat termenul asteptat.

Citeste si:

Cei doi parinti au ales numele Dylan Paul pentru fiul lor, cu mult inainte de nastere. Micutul, al carui botez va avea loc intr-o biserica ortodoxa din Los Angeles, a primit nota 10 la nastere si cantareste 2,350 kg. Mama Nadiei, Stefania, deja bunica a doi baieti din partea fratelui Nadiei, Adrian, a acceptat sa vorbeasca cu Libertatea despre noul ei nepot.

Libertatea: Cum va simtiti ca bunica din partea Nadiei?
Stefania Comaneci: Sunt atat de fericita ca nu imi vine sa cred. Pana nu il tin in brate, pur si simplu nu imi vine a crede! Mi se pare un vis! Astept sa primesc macar o poza cu el...

Pai, cand mergeti sa va vedeti nepotul?
Sigur ca o sa merg, insa astept sa-mi confirme Nadia plecarea. Pentru ca mai intai trebuie sa-mi fac pasaportul si apoi sa obtin viza.