Mihai Traistariu este acuzat de un tanar debutant din Constanta, pe nume Cristian Ionescu, de furt intelectual. Acesta sustine ca Traistariu i-a furat piesa lui de debut si a pus-o pe albumul „Tornero“ sub alt nume si cu alte versuri, pastrand insa linia melodica.
Aflat inca in doliu, Traistariu ne-a spus: "El mi-a furat mie piesa. Este un escroc care vrea sa se lanseze folosindu-se de numele meu. Ne santajeaza atat pe mine, cat si casa de discuri care a scos pe piata ultimul meu album".

Mihai Traistariu este acuzat de un tanar debutant pe nume Cristian Ionescu de furt intelectual. Acesta sustine ca Mihai i-a furat piesa lui de debut si a pus-o pe ultimul album scos pe piata, sub alt nume si cu alte versuri, pastrand insa linia melodica. Atat invingatorul nostru de la Eurovision, cat si casa de discuri care a editat noul album al lui Mihai sustin ca elevul de clasa a 12-a este un escroc si un profitor care incearca sa iasa din anonimat folosindu-se de numele lui Traistariu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.