Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, se crede un om implinit pentru ca a realizat multe dintre ambitiile sale din tinerete. Despre familia si pasiunile sale, intr-un interviu neconventional, acordat ziarului Libertatea.

Libertatea: Domnule Mircea Sandu, cum va mentineti conditia fizica la varsta de 53 de ani?
Mircea Sandu: Merg des la sala de fitness, unde fac diverse exercitii la aparatele de acolo. Ador sa joc tenis cu piciorul sau fotbal la centrul de la Mogosoaia, alaturi de prieteni si colegi de la Federatie.

Stati mult la birou?
Mare parte a timpului meu il petrec la Casa Fotbalului, de care sunt foarte mandru. Cand voi pleca din fruntea FRF, voi fi multumit ca las in urma mea acest centru, alaturi de cel de la Mogosoaia.

Va considerati un om implinit?
Cand eram tanar visam la o vila, masina si o familie unita, lucruri pe care azi le am, deci din acest punct de vedere sunt realizat. Nu ma pot plange nici de cariera mea in lumea fotbalului, chiar daca am avut si momente mai grele. Per ansamblu, unul din regrete ar putea fi acela ca nici baiatul si nici nepotul meu n-au luat drumul fotbalului, sport pe care eu il iubesc enorm.

V-ati facut planuri de vacanta?
In acest an, voi imbina utilul cu placutul. Voi merge cateva zile in Portugalia si apoi in Germania, la Campionatul Mondial de fotbal, unde, pe langa meciurile de fotbal si sedintele obisnuite cu oficialii FIFA, sper sa am ceva timp si pentru a ma relaxa. Sotia mea va fi oricum in Germania, pentru ca mama ei locuieste de ani buni in aceasta tara.

Va este greu sa locuiti departe de Raluca?
Fiica mea este foarte fericita in California, si asta ma ajuta sa imi fie mai usor fara ea langa mine. Impreuna cu sotul ei, Todd, viseaza sa deschida in Romania o scoala de full contact si, daca vor avea nevoie de sprijinul meu, ii voi ajuta cu cea mai mare placere. Acum ei vor sa devina parinti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.