Cadouri 'reciclate'

Irinel Columbeanu pare sa stie ca averile mari din... cadouri "reciclate" se fac. Cel putin aceasta pare sa fie concluzia care se poate trage dupa dezvaluirile facute pentru ziarul "Libertatea" de fosta lui prietena, superba Blanche.

In fata reporterilor nostri, aceasta si-a recunoscut, stupefiata, blanurile si inelele in fotografiile in care apare Monica Gabor, actuala logodnica a miliardarului. Dupa ce Blanche si Irinel s-au despartit, omul de afaceri si-a luat inapoi frumusel toate atentiile pe care i le facuse frumoasei fete si... le-a refolosit, daruindu-le Monicai, ca doar nu era sa cumpere alte tinute si bijuterii, nu-i asa? Inclusiv inelul de logodna cu care se mandreste acum Monica a apartinut odinioara lui Blanche, care-si aminteste: "L-am primit cadou in urma cu un an, de ziua mea, pe 22 februarie. Implineam 20 de ani".

Fie ca se afla la balul de absolvire, la botezul ei sau la alte petreceri, Monica Gabor, logodnica miliardarului Irinel Columbeanu, e imbracata in haine scumpe si poarta bijuterii de mii de euro. Toate primite cadou de la iubitul ei. Ce nu stie frumoasa fata e ca aceleasi haine au fost daruite acum mai bine de un an si predecesoarei sale in inima miliardarului, Gabriela Botezat, supranumita Blanche. Celebra rochie Escada cu care Monica s-a afisat la nunta lui Mutu si la balul de absolvire a liceului din Bacau a fost fotografiata de ziaristi prima data acum un an si jumatate la nunta lui Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, unde Columbeanu a fost prezent.

Purtatoarea era nimeni alta decat iubita de atunci a lui Irinel, manechinul Gabriela Botezat. Cu hainele primite de la acesta, Blanche a pozat intr-un calendar dupa ce a devenit castigatoarea titlului Miss Top Model. Fotografiile le prezinta pe cele doua tinere, fosta si actuala partenera ale omului de afaceri, imbracate in aceleasi tinute, unicate ale unor firme de renume international, singura explicatie fiind aceea ca Monica a mostenit garderoba de la predecesoarea sa. Apropiatii afaceristului spun ca si faimoasele inele cu perle si diamante pe care Monica le poarta acum au fost daruite initial in urma cu un an Gabrielei.

Cand relatia a luat sfarsit, miliardarul si-a recuperat "atentiile"

Relatia lui Irinel Columbeanu cu manechinul Gabriela Botezat, alias Blanche, a debutat in vara anului 2004 si s-a sfarsit in martie 2005. Dupa despartire, afaceristul a descins in localitatea natala a fetei, Radauti, impreuna cu un alai de bodyguarzi si a incarcat in doua TIR-uri toate cadourile pe care i le-a facut frumoasei blonde pe parcursul unei relatii de mai bine de jumatate de an.

Vecinii au asistat stupefiati cum bodyguarzii incarcau in cele doua TIR-uri o masina Mercedes SLK, aparatura din salonul de cosmetica al fetei, haine de blana, rochii, pantofi, sandale, cizme, materiale de constructii s.a. Totodata, Irinel a luat si cele doua garzi de corp care o pazeau pe Blanche zi si noapte si dus a fost.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.