Nicoleta Luciu ne lasa din nou cu gura cascata. Dupa patru aparitii pe coperta editiei romanesti a celebrei reviste PLAYBOY, ravasitoarea bruneta ne surprinde cu o noua aparitie de proportii.
De aceasta data, Nicoleta nu este protagonista unui pictorial, ci este subiectul unui film pe DVD cu totul si cu totul special.

Realizat de regizorul Petre Nastase, materialul reda povestea vietii si carierei poate celei mai ravnite femei de la noi. Pe fundalul unui interviu neconventional acordat lui Dan-Silviu Boerescu, diva defileaza provocator prin feluritele dar senzualele ipostaze ale unei zile obisnuite.
Barbatii, dar nu numai ei, se pot delecta cu privelistea tinerei artiste si vedete de televiziune in cateva ipostaze fierbinti: "Buna dimineata" sau… cat de aproape poti sa fii de Nicoleta atunci cand se trezeste, "Micul dejun" sau … visul fructelor, "Masina", "Cina romantica" si… bineinteles "Dusul", scene clasice care nu mai au nevoie de nici o prezentare, doar de o privire critica.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.