Dana Rogoz iar a "abramburit" toata situatia. In timpul unui curs de "Miscare scenica", Mimi din serialul "La Bloc", care revine cu un nou sezon la PRO TV incepand de azi, s-a trezit cu o canapea direct pe piciorul drept. "A fost un accident. Un coleg de-al meu trebuia sa improvizeze o scena cu o canapea si s-a gandit ca ar fi bine sa cada pe spate cu canapea cu tot", povesteste Dana. Ideea colegului a fost foarte buna si ar fi iesit perfect scena daca intre podea si canapea nu s-ar fi aflat piciorul drept al Danei: "In secunda in care am simtit pe picior zecile de kilograme, parca mi-am inghitit limba. Nu am scos nici un sunet, mai ales ca nu voiam sa stric improvizatia omului. Numai ca n-am rezistat decat cateva secunde si le-am soptit cu o privire rugatoare sa ridice putin canapeaua...", isi aminteste Dana.

Dupa ce doctorul i-a pus piciorul in ghips, Dana trebuia sa mai rezolve o problema, mai ales ca a doua zi avea filmare pentru noul sezon din "La Bloc", iar Mimi trebuia sa fie foarte activa: "Am sunat regizorii si producatorii si le-am prezentat tragica situatie". Reactia lor a fost una prompta: "Atunci si Mimi trebuie sa-si rupa piciorul"... si s-au apucat sa schimbe tot scriptul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.