Partiile de schi sunt la fiecare sfarsit de saptamana luate cu asalt. Printre miile de oameni care se "dau pe zapada" de dimineata pana seara se numara si cateva vedete plictisite de obositorul Bucuresti. Acestea aleg ca loc de distractie pentru petrecerea timpului liber fie partia de la Predeal, fie alte locuri ferite de ochii lumii, cum ar fi partiile private.

Andreea Esca este o impatimita a schiului. Vedeta stirilor PRO TV ne-a spus ca a invatat acest sport la patru ani si de atunci il practica de cate ori are ocazia. "Saptamana trecuta am fost la Predeal impreuna cu familia si prietenii. Weekend-ul acesta a fost ziua unui prieten, care a implinit 40 de ani, si am fost alaturi de el, ca altfel dadeam fuga pe partie". Andreea merge la schi si cu cei doi copii ai sai, Alexia si Aris, care invata si ei cate ceva din tainele acestui sport.

Daca unele vedete se bucura din plin de iarna, altele prefera sa petreaca timpul liber intr-un loc plin de soare. Este cazul si Andreei Marin, vedeta "Surprizelor", care a intrat in vacanta pana in luna Martie. Ea va parasi Romania cat de curand, cu destinatia Thailanda.

Vedeta postului Realitatea TV Melania Medeleanu uraste iarna. "Singurul lucru care indulceste anotimpul acesta este momentul in care patinez sau merg la schi.

Din pacate, anul acesta nu am ajuns din cauza programului foarte incarcat. Pentru un jurnalist nu conteaza ca e zapada sau nu, el trebuie sa fie la datorie", a incheiat frumoasa prezentatoare.

Costi Ionita prefera partiile private. "Imi place sa schiez, atat mie, cat si iubitei mele, Issa. Locul preferat de noi este o partie privata din Retezat. Din nefericire, nu am putut sa ne bucuram de zapada pentru ca Issa s-a operat acum o saptamana de hernie ombilicala, lucru care ne-a cam dat planurile peste cap", a declarat artistul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.